Algebehandling i Nordjylland

Sannes Vinduespolering tilbyder algebehandling i Nordjylland. Vi fjerner alger fra tag eller belægningssten med lavtryksanlæg. Med en algebehandling slipper du nemt og hurtigt af med de grimme alger, mos og svamp på dit tag eller fliser.

Algebehandlingen sprøjtes ud på tag eller belægningssten i et tyndt lag skum. Derefter er det ”naturens kræfter” der klarer resten.

Processen kan tage mellem 2-­6 måneder før det endelige resultat kan ses, alt efter behandlingstidspunkt samt vind og vejr.

Få et tilbud på algebehandling i hele Nordjylland

Vi tilbyder algebehandling omkring Randers, Støvring, Aalborg, Gistrup og resten af Nordjylland.

Vil du have et godt tilbud? Ring til os på telefon +45 22164434, send os en email på kontakt@sannespolering.dk eller benyt kontaktformularen. Vi hjælper både private og erhvervskunder, og vi er klar til at hjælpe dig.

Du kan også læse mere om vores andre ydelser. Vi tilbyder blandt andet: vinduespolering, rens af tagrender, vask af solceller og almindelig rengøring.

Har du en forespørgsel?

Har du spørgsmål så skriv til os via formularen, kontakt os på tlf. +45 22164434 eller send os en email på kontakt@sannespolering.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

DU KAN VÆRE SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT!