Algebehandling i Aalborg

Sannes Vinduespolering tilbyder algebehandling i Aalborg, Hadsund og Støvring. Vi fjerner alger fra tag eller belægningssten med lavtryksanlæg. Med en algebehandling slipper du nemt og hurtigt af med de grimme alger, mos og svamp på dit tag eller fliser.

Algebehandlingen sprøjtes ud på tag eller belægningssten i et tyndt lag skum. Derefter er det ”naturens kræfter” der klarer resten.

Processen kan tage mellem 2-­6 måneder før det endelige resultat kan ses, alt efter behandlingstidspunkt samt vind og vejr.

Hvornår er det bedst for algebehandling?

Har du overvejet af få udført algebehandling, men ved ikke hvornår det er bedst at foretage sig en? Det bedste tidspunkt at foretage en algebehandling er om foråret eller efteråret, når temperaturen er mild og der er mindre risiko for nedbør. På dette tidspunkt af året er der også mindre risiko for at skade planter og andre organismer, da de ikke er i fuld vækst.

Få et tilbud på algebehandling i hele Nordjylland

Vi tilbyder algebehandling omkring Randers, Støvring, Aalborg, Gistrup og resten af Nordjylland.

Vil du have et godt tilbud? Ring til os på telefon +45 22164434, send os en email på kontakt@sannespolering.dk eller benyt kontaktformularen. Vi hjælper både private og erhvervskunder, og vi er klar til at hjælpe dig.

Du kan også læse mere om vores andre ydelser. Vi tilbyder blandt andet: vinduespolering, rens af tagrender, vask af solceller og almindelig rengøring.

Har du en forespørgsel?

Har du spørgsmål så skriv til os via formularen, kontakt os på tlf. +45 22164434 eller send os en email på kontakt@sannespolering.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

DU KAN VÆRE SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT!