Rengøring i Gistrup, Klarup, Nørresundby & Støvring

Vi tilbyder rengøring i Gistrup, Klarup, Nørresundby, Støvring og omegn for private såvel som erhverv. Vores mission er at levere den bedste service til konkurrencedygtige priser – uanset om opgaven er stor eller lille.
Vores rengøringsservice kan naturligvis trækkes fra som servicefradrag.

Alle former for rengøring

For virksomheder tilbyder vi blandt andet fast kontorrengøring samt rengøring af fabrikslokaler, klinikker og køkkener. Derudover kan vi være behjælpelig med både faste rengøringsaftaler og enkelte rengøringsopgaver for private i Nordjylland.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Privat rengøring og rengøringshjælp
  • Støvsugning, gulvvask og aftørring
  • Hovedrengøring
  • Flytterengøring
  • Slutrengøring
  • Og meget mere!

Du kan også læse om vores ydelser inden for vinduespudsning og vask af solceller.

Stabilt og kvalitetsbevidst rengøringsfirma

Når du vælger Sannes Vinduespolering får du rengøring af høj kvalitet udført af en virksomhed, som prioritere stabilitet og god service højt. Vi lever af vores tilfredse kunder, og derfor går vi også langt for at levere et stykke arbejde, der lever op til både vores egne høje standarder og vores kunders forventninger.

Få et tilbud på rengøring i Gistrup, Klarup, Nørresundby, Støvring og omegn

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit hjem eller virksomhed? Vi tilbyder både faste rengøringsordninger eller engangsopgaver (min. 2,5 time), og vores priser er yderst konkurrencedygtige. Såhar du brug for rengøring i Gistrup, Klarup, Nørresundby & Støvring, så kan du kontakte os ved at ringe ind til 22 16 44 34 eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden og få et uforpligtende tilbud.

Har du en forespørgsel?

Har du spørgsmål så skriv til os via formularen, kontakt os på tlf. +45 22164434 eller send os en email på kontakt@sannespolering.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

DU KAN VÆRE SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT!