Vask af solceller

Hos Sannes Vinduespolering tilbyder vi vask af solceller for private og erhverv i Nordjylland med fokus på kvalitet, sikkerhed og kundetilfredshed.
Vi tilbyder desuden algebehandling, tagrenderens og vinduespolering.

Få det bedste udbytte med rene solceller

Husets solceller er udsat for vind og vejr, og et lag af støv, blade og pollen reducerer effektiviteten, da færre af solens stråler kan trænge igennem. Vi ser ofte, at effekten bliver op til 40% bedre, når snavs og pollen bliver vasket af.
Det er noget, der kan mærkes, og derfor anbefaler vi, at du får dine solceller vasket ca. to gange årligt.

Sikker og forsvarlig vask af solceller

Som du helt sikkert er klar over, så er solcelleanlæg dyre, og derfor er det en rigtig god idé at hyre professionelle til at stå for rengøringen. Vi udfører arbejdet sikkert og forsvarligt – og kun med renset vand.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere? Du er meget velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, sende en mail til kontakt@sannespolering.dk eller ringe til os på 22 16 44 34. Vi fortæller gerne mere om alle fordelene ved professionel vask af solceller.
Vi sammensætter en løsning, som passer til lige netop din bygning, og du kan altid få et helt uforpligtende tilbud.

Har du en forespørgsel?

Har du spørgsmål så skriv til os via formularen, kontakt os på tlf. +45 22164434 eller send os en email på kontakt@sannespolering.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

DU KAN VÆRE SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT!