Vinduespolering i Aalborg, Støvring, Randers og Hadsund

Leder du efter en professionel vinduespudser til polering af dine vinduer? Sannes Vinduespolering tilbyder udvendig og indvendig vinduespolering i Aalborg, Støvring, Randers, Hadsun og nærliggende byer.

Udvendig vinduespolering

Udvendig vinduespolering udføres som hovedregel hver 4. eller 8 uge som abonnementservice. Vi kører i 4 faste ruter, rute 1, rute 2, rute 3 og rute 4 (se evt. kalender under ”ruter”). Vinduerne skal være nemt tilgængelige, hvilket vil sige, at der skal være ca. 1 meter fri plads omkring vinduet. Er der buske eller andet i vejen for poleringen, anses vinduet for blokeret og bliver derfor sprunget over. Har du låst til baghaven er det nødvendigt vi har et tlf. nr. vi kan træffe dig på, så vi sammen kan aftale et tidspunkt på dagen vi kan komme og udføre poleringen. Er der ikke adgang til vinduerne ved ankomsten, forbeholder vi os retten til at opkræve det fulde beløb for den aftalte opgave. Det er kundens ansvar at meddele os eventuelle ændringer i tilgangen til baghave eller andet.

Hvad fjernes ved almindelig polering?

Skidt, som er tilføjet vinduerne på naturlig vis. Trafikfilm og pollen samt efterladenskaber fra insekter. Om vinteren skal der være ryddet for sne o. lign., så det er muligt at tilgå vinduerne på forsvarlig vis, er det ikke tilfældet, anses de for blokeret, og vil blive sprunget over. Er det ikke muligt at komme til ved enkelte vinduer, skriver vi dette på din faktura, så du har mulighed for at ændre det til næste gang.

Indvendig vinduespolering

Ønsker du indvendig polering, skal dette ske pr. telefon eller mail senest 3 uger før næste polering. Indvendig vinduespolering kan også være en fast aftale i abonnementet. Det er dit ansvar som kunde at sørge for, at vindueskarmene er ryddet. Er dette ikke gjort bliver vinduerne betragtet som blokeret og vil derfor ikke blive poleret.

Afrensning af vinduer

Vi tilbyder afrensning af dine vinduer, når normal vinduespolering ikke er nok til at fjerne skidtet. En afrensning kan være nødvendigt hvis der er malerrester, silikone klistermærke rester fra f. eks. nye vinduer, lak, olie, cement, mørtel, kalk (brug aldrig haveslangen til at vaske dine vinduer, da dette efterlader kalkrester), el. lign for at opnå et tilfredsstillende resultat af vinduespoleringen.

Kontakt os

Har du brug for en vinduespolering i Aalborg, Støvring, Randers, Hadsund eller omegn og i den forbindelse kunne tænke at høre mere omkring hvad vi kan tilbyde dig? Så er du meget velkommen til at kontakte din vinduespudser i dag.

Har du en forespørgsel?

Har du spørgsmål så skriv til os via formularen, kontakt os på tlf. +45 22164434 eller send os en email på kontakt@sannespolering.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

DU KAN VÆRE SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT!