Vinduespudser i Gistrup

Vinduespolering i Gistrup – Kvalitet i højsædet

Hos Sannes Vinduespolering i Gistrup er kvaliteten i højsædet. Vi stræber efter at levere den bedste service til konkurrencedygtige priser. Vi servicerer både private og erhvervskunder i Gistrup og omegn, og leverer altid et professionelt resultat.

Uanset om det er en stor eller lille opgave, kan du være sikker på, at vi giver den bedste service. Med vores ekspertise i vinduespolering, kan du være sikker på, at dine vinduer skinner som nye.

Lokalt forankret i Gistrup: Sannes Vinduespolering – altid tæt på kunderne

Sannes Vinduespolering har en lokal tilstedeværelse i Gistrup og er glade for at kunne servicere vores nærområde. Vores adresse i Gistrup gør det nemt at komme ud til vores kunder hurtigt og effektivt. Vi er stolte af at være en del af Gistrup-samfundet og ser frem til at hjælpe med at gøre vores kunders vinduer skinnende rene.

Pudsning af vinduer på abonnement

Hos Sannes Vinduespolering i Gistrup tilbyder vi vinduespudsning som abonnementsservice. Dette gælder som udgangspunkt for udvendig vinduespudsning.

Vi anvender et avancerede rentvandsanlæg, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vinduespolering i op til 20 meters højde fra gadeplan uden brug af lift.

Vores mål er at levere den bedste service til konkurrencedygtige priser i Gistrup og omegn.

Tilmelding til betalingsservice

For at gøre det nemmere for vores kunder, tilbyder vi også muligheden for at tilmelde betalingen til Betalingsservice. Det er ligeledes muligt at betale over netbank eller på et indbetalingskort.

Effektiv Indvendig Vinduespolering

Hos Sannes Vinduespolering tilbyder vi også indvendig vinduespolering. For at sikre det bedst mulige resultat, beder vi om at du bestiller indvendig polering via mail eller telefon senest 3 uger før den planlagte polering.

Du kan også vælge at inkludere indvendig vinduespudsning som en fast del af vores abonnementsaftale.

Professionel Udvendig Vinduespudsning

Vi specialiserer os i udvendig vinduespudsning og tilbyder det som en abonnementsservice, normalt hver 4. eller 8 uge. Vi har 4 faste ruter – se mere på vores rutekalender.

Kontakt os for vinduespudsning

Kunne du tænke at høre nærmere for hvad vi kan gøre for dig og din vinduespudsning i Gistrup? Så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe ind til 22 16 44 34 eller ved at sende en mail til kontakt@sannespolering.dk. Du kan også benytte sif af vores kontaktformular her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du en forespørgsel?

Har du spørgsmål så skriv til os via formularen, kontakt os på tlf. +45 22164434 eller send os en email på kontakt@sannespolering.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt din lokale vinduespudser i dag

Kontakt din lokale vinduespudser i Gistrup dag og oplev en glæde ved at se dine vinduer skinne som nye.

Hos Sannes Vinduespolering har vi den erfaring og ekspertise, der skal til for at give dig den bedste service.

Du kan nemt kontakte os på tlf. 22 16 44 34 eller via mail kontakt@sannespolering.dk for at bestille en vinduespolering eller for at høre mere om vores abonnementsaftaler.

DU KAN VÆRE SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT!