Vinduespudser i Gistrup

Gennemsigtig glæde: Professionel vinduespolering i Støvring

Hos Sannes Vinduespolering i Støvring går vi op i at give dine ruder den pleje, de fortjener. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have klare, rene vinduer, der lader sollyset skinne ind i hjemmet. Derfor tilbyder vi professionel vinduespolering, der efterlader dine ruder skinnende rene og pæne!

Vores erfarne vinduespudsere har ekspertisen og udstyret til at håndtere alle typer af vinduer, uanset om det er store panoramavinduer eller små badeværelsesvinduer. Vi rentvandsanlæg, det vil sige vi bruger osmoserenset vand (uden kalk og mineraler) så det ikke er nødvendigt at bruge sæbe og på den måde skåner vi miljøet. Rentvandsanlægget med de vandførende stænger giver os mulighed for at polere vinduer i op til 20 meters højde fra gadeplan – uden brug af lift! Ved håndpolering anvender vi kun miljørigtige rengøringsmidler og teknikker for at sikre, at dine ruder er fri for støv, snavs og pletter.

 

Vinduespolering på abonnement – din vej til rene ruder

Det kan være besværligt at prioritere pudsningen af sine vinduer – særligt i en travl livsstil med børn, fritidsinteresser og fuldtidsjob. Af den årsag tilbyder vi en praktisk løsning til alle vores kunder; vinduespolering på abonnement enten hver 4. eller 8. uge. Vælger du vores abonnementsservice, tager vi os af dine ruder på faste intervaller, så du kan altid kan nyde udsigten gennem klare ruder.

Som din foretrukne vinduespudser tilpasser vi vores ydelser efter dine behov. Du har derfor fuld kontrol over, hvor ofte vi skal komme og rengøre dine vinduer – indendørs såvel som udendørs. Hos os er dine behov i højsædet hvert skridt på vejen. Det er en bekvem og effektiv måde at sikre, at dine vinduer altid er rene.

Så lad os varetage vinduespolering af dine ruder i Støvring: Kontakt os i dag for en uforpligtende snak. Vi er din vej til rene ruder!

Tilmelding til betalingsservice

For at gøre det nemmere for vores kunder, tilbyder vi også muligheden for at tilmelde betalingen til Betalingsservice. Det er ligeledes muligt at betale over netbank eller på et indbetalingskort.

Professionel Udvendig Vinduespudsning

Vi specialiserer os i udvendig vinduespudsning og tilbyder det som en abonnementsservice, normalt hver 4. eller 8 uge. Vi har 4 faste ruter – se mere på vores rutekalender.

Kontakt os for vinduespudsning

Kunne du tænke at høre nærmere for hvad vi kan gøre for dig og din vinduespudsning i Gistrup? Så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe ind til 22 16 44 34 eller ved at sende en mail til kontakt@sannespolering.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du en forespørgsel?

Har du spørgsmål så skriv til os via formularen, kontakt os på tlf. +45 22164434 eller send os en email på kontakt@sannespolering.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt din lokale vinduespudser i dag

Kontakt din lokale vinduespudser i Gistrup dag og oplev en glæde ved at se dine vinduer skinne som nye.

Hos Sannes Vinduespolering har vi den erfaring og ekspertise, der skal til for at give dig den bedste service.

Du kan nemt kontakte os på tlf. 22 16 44 34 eller via mail kontakt@sannespolering.dk for at bestille en vinduespolering eller for at høre mere om vores abonnementsaftaler.

DU KAN VÆRE SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT!